OFERTA: plaça de contracte predoctoral (Programa Martí Franqués), per a realitzar el doctorat en Química Analítica
Projecte: CARACTERITZACIÓ SENSORIAL DE NOUS PRODUCTES DERIVATS DELS FRUITS SECS
Referència: 2023PMF-PIPF-49
Aquest projecte es fruit de la col.laboració de la URV i l'IRTA
L'objectiu d'aquesta tesi doctoral és establir les bases per a l'avaluació i classificació qualitativa d'olis de fruits secs d'alta qualitat tot tenint en compte la la revalorització de la pasta obtinguda. Per assolir-lo caldrà estudiar els compostos responsables dels diferents atributs sensorials, determinar el perfil sensorial i avaluar l'acceptació d'aquests productes per part del consumidor. Aquest coneixement permetrà obtenir millors productes ja que els productors podran influir en els processos que afavoreixin l'aparició o augment de les notes positives.
- El contracte tindrà una durada inicial d'un any, podent ser prorrogat per períodes anuals tres vegades més fins a completar un període màxim de 4 anys (previ informe favorable del director/a de tesi).
- Termini de presentació de sol·licituds: des del 19 de maig de 2023 fins al 23 de juny de 2023 a les 23:59h (CEST).
- El/La candidat/a seleccionat/da s'haurà d'incorporar a partir de l'1 d'octubre de 2023 i fins al 15 de novembre de 2023 com a màxim.
Per formalitzar el contracte, caldrà estar matriculat/da a temps complet en un programa de doctorat de la URV. D'acord amb la Normativa Acadèmica i de Matrícula de Doctorat, per ser admès/a i matricular-se a un programa de doctorat, s'haurà de formalitzar prèviament la preinscripció en els terminis establerts per la Universitat a tal efecte
Si t'interessa l'oferta i vols més informació, contacta amb nosaltres(ELIMINAR)
Els requisits que han de complir els candidats són els següents:
Experiència prèvia demostrada en un o més dels temes següents:
- Procediments generals de laboratori
- Cromatografia
- Preparació de mostres
- Anàlisi sensorial
- Mostreig
- Anàlisi estadística
Estar en possessió d'un màster, o equivalent, en els camps de:
- Química
- Elaiotècnia
- Ciència dels Aliments
- Bioquímica
- Biotecnologia
- o similar
Habilitats lingüístiques:
- Nivell mitjà d'anglès i es recomana català i/o castellà
Altres habilitats:
- Pensament crític
- Capacitat d'anàlisi estadística i numèrica
- Habilitats comunicatives
- Competència d'escriptura científica
- Capacitat per col·laborar amb altres equips científics
Trets de personalitat:
- Habilitats interpersonals
- Adaptabilitat
- Autoiniciador
- Perseverant