Universitat Rovira i Virgili

OFERTA: plaça de contracte predoctoral (Programa Martí Franqués), per a realitzar el doctorat en Química Analítica

Projecte: CARACTERITZACIÓ SENSORIAL DE NOUS PRODUCTES DERIVATS DELS FRUITS SECS

Referència: 2023PMF-PIPF-49

Aquest projecte es fruit de la col.laboració de la URV i l'IRTA

L'objectiu d'aquesta tesi doctoral és establir les bases per a l'avaluació i classificació qualitativa d'olis de fruits secs d'alta qualitat tot tenint en compte la la revalorització de la pasta obtinguda. Per assolir-lo caldrà estudiar els compostos responsables dels diferents atributs sensorials, determinar el perfil sensorial i avaluar l'acceptació d'aquests productes per part del consumidor. Aquest coneixement permetrà obtenir millors productes ja que els productors podran influir en els processos que afavoreixin l'aparició o augment de les notes positives.

  • El contracte tindrà una durada inicial d'un any, podent ser prorrogat per períodes anuals tres vegades més fins a completar un període màxim de 4 anys (previ informe favorable del director/a de tesi).
  • Termini de presentació de sol·licituds: des del 19 de maig de 2023 fins al 23 de juny de 2023 a les 23:59h (CEST).
  • El/La candidat/a seleccionat/da s'haurà d'incorporar a partir de l'1 d'octubre de 2023 i fins al 15 de novembre de 2023 com a màxim.

Per formalitzar el contracte, caldrà estar matriculat/da a temps complet en un programa de doctorat de la URV. D'acord amb la Normativa Acadèmica i de Matrícula de Doctorat, per ser admès/a i matricular-se a un programa de doctorat, s'haurà de formalitzar prèviament la preinscripció en els terminis establerts per la Universitat a tal efecte

Si t'interessa l'oferta i vols més informació, contacta amb nosaltres(ELIMINAR)

Els requisits que han de complir els candidats són els següents:

Experiència prèvia demostrada en un o més dels temes següents:

  • Procediments generals de laboratori
  • Cromatografia
  • Preparació de mostres
  • Anàlisi sensorial
  • Mostreig
  • Anàlisi estadística

Estar en possessió d'un màster, o equivalent, en els camps de:

  • Química
  • Elaiotècnia
  • Ciència dels Aliments
  • Bioquímica
  • Biotecnologia
  • o similar

Habilitats lingüístiques:

  • Nivell mitjà d'anglès i es recomana català i/o castellà

Altres habilitats:

  • Pensament crític
  • Capacitat d'anàlisi estadística i numèrica
  • Habilitats comunicatives
  • Competència d'escriptura científica
  • Capacitat per col·laborar amb altres equips científics

Trets de personalitat:

  • Habilitats interpersonals
  • Adaptabilitat
  • Autoiniciador
  • Perseverant

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar